Falimentul fabricii de falşi revoluţionari

Prin „grija“ lui George Costin au apărut o mulţime de revoluţionari, prin asociaţii de la Bucureşti, printre care George Scripcaru şi Mihail Tarbă. Reţinerea secretarului de stat pe problemele revoluţionarilor, George Costin, de către procurorii anticorupţie, pentru mită, încinge spiritele şi la Braşov. Conducerea Asociaţiei Luptătorilor Răniţilor şi Urmaşilor Eroilor „Braşov- Decembrie 1989” a făcut luni dezvăluiri privind implicările politicienilor puterii în traficul de certificate.
Printre cei vizaţi au fost primarul Braşovului, George Scripcaru, şi fostul şef de la Casa de Pensii, consilierul local PDL Mihail Tarbă, cel care, prin poziţia de fost şef la Casa Judeţeană de Pensii, a plătit retroactiv drepturilor revoluţionarilor braşoveni, confirmaţi la apelul de seară de Comisia lui George Costin.
REVOLUTIONARI de mixtvro

One thought on “Falimentul fabricii de falşi revoluţionari

  • 5 martie 2012 la 12:52
    Permalink

    La cati profitori si smecheri sunt ,imi vine sa vars . Fsn-ul condus de Iliescu le-a dat patalamaua , ca sa le inchida gura . Iar ei si-au luat-o si tacuti au fost .
    Cine vrea sa afle adevarul despre mascarada de la Brasov , sigur il afla .Bineanteles ,daca se si vrea . In noaptea de 21 spre 22 dec. , in fata prefecturi erau doar 60 de bieti revolutionari . De unde au aparut ceilalti , prifitorii ,smecherii si mincinosii ??!! Gunoaielor , nu sunteti revolutionari ,ci profitori !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *