Bolnavii de cancer mor de durere

În România pacienţii sunt pur şi simplu exterminaţi! Cei vizaţi sunt, în primul rând bolnavii de cancer, lipsiti de tratamentul care îi menţine în viaţă sau chiar le poate salva viaţa! Acuzaţiile vin din partea preşedintelui Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România, braşoveanul Cezar Irimia, care critică modul în care statul aruncă sume uriaţe pe un sistem informatic, în detrimentul sănătăţii populaţiei.
CANCER de mixtvro

One thought on “Bolnavii de cancer mor de durere

 • 20 aprilie 2012 la 16:27
  Permalink

  Dumnezeu face lucrurile mai bine decit omul . faptul ca nu exista medicamente pt cancer este un lucru bun … desigur ca acum cei care citesc se vor mira la ce am spus . atunci sa si explic de ce .
  orice medicament impotriva cancerului da cancer , distruge sistemul imunitar , incarca organismul cu toxine , si pacientul moare mai devreme sau mai tarziu . este intoxicare lenta sau rapida in functie de tratamentul aplicat . ce ar trebui facut ? e foarte simplu . schimbarea nutritiei , eliminarea hranei care da inflamatie in organism ( hrana procesata in orice fel ) , detoxifierea organismului , schimbarea ph din acid ( mediu foarte propice pt celulele canceroase )in bazic , oxigenarea , miscarea si consiliere psihologica ( eliminarea stressul ) ….
  HRANA ESTE DE BAZA pt vindeca cancerul … NIMIC nu va fi mai eficient . dupa ce ai schimbat hrana actionezi cu plante care sa detoxifice … SI SE VINDECA …
  Asadar Romania are resurse de a vindeca NATURAL cancerul DACA oamenii se informeaza CORECT .
  multi medici HABAR NU AU DE NUTRITIE si normal ca nu vindeca nimic . si sitemul medical este din pacate MASINA DE FACUT BANI nu a determina ca omul sa fie sanatos .
  Si inca ceva foarte simplu, ca sa vedeti ca nu se dau ani PT SANATATE ci pt boala
  mentalitatea e ffffff gresita …. DACA DAI BANI PT SANATATE ATUNCI INSEAMNA CA ESTI SANATOS si nu astepti sa devi bolnav . MEDICII AR TREBUI PLATITI ATITA TIMP CIT OAMENII PE CARE II AJUTA SUNT SANATOSI , nu invers ca de aia se numesc BANI PT SANATATE … asadar banii ar trebui investiti IN INFORMARE , si omul sa fie constient ca BANII DATI DE EL SUNT PT A INVATA SA FIE SANATOS , nu pt a minca toxine sub forma de medicamente care NU VINDECA . asadar omul e manipular in cel mai grosolan mod de a da bani pe multe TIMPENII si de a minca CIT MAI IEFTIN . si apoi mintit ca sitemul sanitar il ajuta . orice sitem medical este VINZARE DE MEDICAMENTE nu sanatatea omului . si medicii sunt spalati pe creiER CA AJUTA asa .Ei sunt simpli VINZATORI de chimicale . arta medicala inseamna sa intelegi DE CE se intimpla si sa ajuti organismul sa se vindece , NU SA ACTIONEZI SA VINZI timpenii . asadar tratamentul pt cancer se cunoaste numai ca nu e atit de costisitor si cei care vind medicamente sunt platiti sa il combata CA altfel NU MAI MERGE afacerea pe genocid prin vinzare de toxine cu titlu de ´´ medicamente ´´ . specialistii sunt spalati pe creier sau pusi acolo sa apere intoxicarea populatiei . de ce spun asta ? e iara simplu . atit de specialisti au devenit incit nu mai inteleg nimic din organismul uman si ar fi cazul sa mai faca o data facultatea de medicina ca acolo se invata intreg ORGANISMUL UMAN pe SISTEME SI INTERRELATIILE DINTRE ELE si nu PE BUCATI .
  multa iubire
  ps cind vad ca cereti bani PT A INTOXICA oamenii cu tratamente ALOPATE , ma intreb daca voi vreti ca sa ajutati sau doar ca sa faceti rating pe spatele unor amariti de oameni si cred ca este raspunsul de la finalul intrebari mele ca altfel nu ati mai ramine acolo in posturi .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *