Prietena lui Scripcaru controlează partidul primarului

Cotidianul scrie că în Braşov multe afaceri bănoase cu statul şi puterea politică se află pe mâna unei singure persoane: Cristina Iuliana Antonie, prietena apropiată a primarului George Scripcaru , Cristina Antonie şi Liviu Dumitru Deaconu sunt asociaţi şi administratori la patru societăţi comerciale care desfăşoară afaceri în domeniul publicităţii, prin intermediul Primăriei Braşov. Potrivit Cotidianul.ro ,ccontractele sunt încheiate fie direct cu Primăria Braşov, în urma unor licitaţii formale, fie în sistem suveică, prin intermediul altor societăţi comerciale apropiate PDL, unde cei doi interpuşi ai primarului Scripcaru nu apar în acţionariat sau în conducere în mod direct.
Cei doi apropiaţi ai lui Scripcaru sunt angajaţi şi la postul local de televiziune RTT Braşov, care aparţine prin acţiuni la purtător chiar primarului Braşovului. Trebuie subliniat că RTT Braşov este gestionat în acte de preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL Braşov, Carmen Ţop Ferghete. Conform documentelor oficiale de la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, televiziunea lui George Scripcaru îşi are sediul social în strada Traian Grozăvescu nr. 8. Deloc surprinzător, aceeaşi adresă apare ca sediu secundar sau punct de lucru a două dintre firmele de publicitate controlate de Cristina Antonie şi Liviu Deaconu.

Prietena lui Scripcaru controlează partidul şi… de mixtvro

One thought on “Prietena lui Scripcaru controlează partidul primarului

  • 17 iunie 2013 la 10:13
    Permalink

    Nu inteleg de ce atata ranchiuna…. si cand a fost PSD-ul acum ceva ani buni la putere si atunci s-a furat si s-a mintit cu nerusinare. Asa ca, dati in urma cativa ani si aduceti-va aminte cat s-a furat si ce-a mai ramas acum.

    Fiecare partid isi are spatele si inspiratia lui…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *