Consiliul Judeţean şi Mitropolia au înfiinţat fondul de solidaritate

Trăim vremuri în care orice fel de ajutor, oricât de mic ar fi, este mai mult decât binevenit, mai ales pentru cei nevoiaşi. Din cauza crizei economică, numărul acestora este din ce în ce mai mare. În sprijinul lor, în plenul Consiliului Judeţean s-a votat înfiinţarea unei reţele de într-ajutorare socială pentru cei ce se află în impas.
Parteneriatul încheiat între administraţia judeţeană, Mitropolia Ardealului şi Agenţia de Dezvoltare Durabilă îşi propune în primă fază să ajute braşovenii aflaţi în dificultate.
„Este timpul să ne uităm spre cei sărmani şi să îi sprijinim“, a spus Înalt Preasfinţitul Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, prezent şi el la şedinţa de plen a Consiliului Judeţean. Peste 20.000 de braşoveni din judeţ trăiesc la limita sărăciei, cel puţin asta arată recensământul din 2002, însă numărul acestora poate fi mult mai mare, cred reprezentanţii autorităţilor locale. Mulţi dintre ei care au şi copii bolnavi au bătut deja la uşa Consiliului Judeţean pentru a cere ajutorul.
Fondul de solidaritate de mixtvro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *