Brasoveni pentru Brasoveni 30.05.2014


Brasoveni pentru Brasoveni 30.05.2014 de mixtvro A scris zeci de lucrări despre căile ferate române şi nu are vreun gând de oprire. A salvat de la topire zeci de locomotive cu aburi ce au primit loc de cinste şi drept la neuitare în gări sau muzee. Cât de mândru ar fi astăzi bunicul lui Radu Belu, bătrânul ceferist care i – a dăruit şi numele şi dragostea definitivă pentru trenuri. În această săptămână la emisiunea Braşoveni pentru braşoveni, Radu Bellu ne va vorbi despre viaţa lui între trenuri şi gări , între arhive şi atelierele de recondiţionare a locomotivelor de epocă.

5 comentarii la „Brasoveni pentru Brasoveni 30.05.2014

 • 31 mai 2014 la 21:55
  Permalink

  Buna ziua, PRIETENI de la canalul MIX 2 TV !! Ma numesc Aurelia Costea, sunt de aici din Brasov si va rog sa primiti PROFUNDE MULTUMIRI pentru acest IMENS DAR DE SUFLET oferit mie si – sper- si altor INIMI DARUITE CAII FERATE : emisiunea cu domnul inginer- istoric RADU BELLU !!! Am urmarit TOATE reluarile din intregul final de saptamina cu aceeasi ADANCA EMOTIE si NESPUSA BUCURIE – stari pe care DUMNEZEU mi le-a DARUIT sadindu-mi DRAGOSTEA pentru Drumul de Fier si in special cel cu abur. Va ma MULTUMESC la fel de PROFUND pentru faptul ca ati postat emisiunea in aceasta arhiva virtuala , oferindu-mi astfel SANSA FERICITA de a-mi imprima emisiunea pe dvd. O voi revedea mereu , de oricate ori voi dori cu aceeasi MARE PLACERE. Insa MULTUMIRILE , ADANCA RECUNOSTINTA i se cuvin IN PRIMUL RAND acestei INIM URIASE – Radu Bellu , care BATE NEOBOSITA in sprijinul SUPERBELOR dar si NEDREPATITELOR locomotive cu abur si Caii Ferate in general . Este IMENSA NEVOIE de astfel de OAMENI VERTICALI si DARUITI de DUMNEZEU lumii ca niste NESTEMATE . Va DORESC DIN TOT SUFLETUL ANI MULTI cu SANATATE, LINISTE, PUTERE si IMPLINIRI , stimate domnule inginer Bellu , celorlalti PRIETENI ai Caii Ferate si celor care au facut posibila difuzarea acestei emisiuni !! DUMNEZEU sa va BINECUVINTEZE pe dumneavoastra si pe toti ADEVARATII Ostasi ai Caii Ferate !! ( Dorinta mea DE SUFLET de a fi utila si daruita efectiv , profesional Caii Ferate nu mi se va mai implini , ramanandu-mi pe vesnicie aceasta MARE RANA si acest MARE GOL , insa sper sa apuc intemeierea Muzeului Locomotivelor din Gara Bartolomeu si DACA s-ar mai putea si DACA nu indraznesc prea mult, as fi INALT ONORATA sa va intalnesc si sa va asigur de adanca mea sustinere DOAR morala SPRE MARELE meu REGRET. Stiu foarte bine ca aceasta nu este deloc suficient pentru reasezarea la locul de cinste cuvenit a locomotivelor supravietuitoare si ca este NEVOIE BANEASCA in primul rand, sau poate de PUTEREA de CONVINGERE a autoritatilor, insa sunt nevoita sa ma multumesc , si chiar MA MANDRESC cu DARUL DIVIN ce mi-a ramas : IUBIREA SINCERA fatsa de Calea Ferata. )

  Răspunde
  • 2 iunie 2014 la 11:38
   Permalink

   ne bucuram din suflet ca v-am facut o asa bucurie. Sanatate!

  • 2 iunie 2014 la 12:04
   Permalink

   Daca doriti sa luati legatura cu dl. Bellu puteti suna la redactie 0268.42.32.92, pentru a va da nr. dansului de telefon.
   Toate bune !

 • 17 septembrie 2014 la 10:46
  Permalink

  Va MULTUMESC FOARTE MULT pentru raspunsuri si pentru PROMPTITUDINEA cu care mi le-ati oferit !! M-a SURPRINS aceasta, fapt pentru care le-am cautat si le-am gasit atat de tarziu. ( Cu siguranta , voi avea EMOTII PUTERNICE cand ma voi adresa domniei sale dar si catre dumneavoastra. )

  Răspunde
 • 19 septembrie 2014 la 11:12
  Permalink

  Buna ziua, MIX 2 tv ! Am revenit cu rugamintea de a-mi oferi numarul de tel. al domnului ing. Bellu. Azi – 19 sept. am sunat la redactie, la numarul oferit de dv. si mi s-a spus ca nu au acel numar si sa-l solicit aici, unde v-am scris si unde mi-ati raspuns. Adresa mea de mail este athina.costea@yahoo.com .Va MULTUMESC !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *