Marş pro Roşia Montană

S-au împlinit 1882 de ani de pe prima atestare documentară a Roşiei Montane. Evenimentul a fost marcat şi la Braşov de un grup local de tineri susţinători ai campaniei ,, Salvaţi Roşia Montană” printr-o serie de acţiuni menite să sublinieze importanţa protejării, conservării şi punerii în valoare a patrimoniului cultural de la Roşia Montană. Manifestări asemenătoarea au mai avut loc şi în alte 20 de oraşe din ţară.
ROSIA MONTANA by mixtvro

3 comentarii la „Marş pro Roşia Montană

 • 7 februarie 2013 la 8:52
  Permalink

  Foarte tare asta: „actiunile au continuat intr-un club din centrul orasului”:)) au aratat niste bannere, apoi s-au distrat in club. cum au salvat astfel Rosia Montana? nu era mai logic sa doneze ceva minerilor de acolo si, la o adica, sa sustina mineritul,activitate care a implinit ieri 1882?

  Răspunde
  • 7 februarie 2013 la 22:52
   Permalink

   draga andreea aflata in necunostinta de cauza, in rockstadt s-au facut proiectii de filme si documentare, apoi a avut loc un concert aria urbana, in care s-au cantat versuri si spus cuvinte specifice mizeriei care se petrece la noi in tara. si poate daca veneau mai multi, poate chiar si tu si in special cei care nu stiu decat sa comenteze, impactul ar fi fost mult mai mare…..

 • 7 februarie 2013 la 21:45
  Permalink

  @Andreea

  Fete inteligente ca si tine am tot gasit!
  Da, am fost intr-un club din Brasov si am proiectat 3 documentare despre Rosia Montana, am dezbatut subiectul, am primit si oferit solutii, iar la sfarsit cei de la Aria Urbana au sustinut un concert despre si pentru Rosia Montana!
  PS: Iti multumim ca esti atat de inteligenta incat stii doar sa stai in fata monitorului si sa arunci cu „rosii” dupa cei care misca lucrurile!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *