Braconaj cu ATV-ul

Suspect de braconaj, reţinut de poliţişti! Un bărbat din Augustin a fost prins de oamenii legii în timp ce se plimba înarmat pe raza fondului de vânătoare din Apaţa. Avea permis de port-armă, dar nu şi autorizaţie de vânătoare. Mai mult decât atât, trebuia să anunţe autorităţile că urmează să folosească puşca. În aceste condiţii a încălcat două legi care l-ar putea trimite opt ani după gratii!
BRACONAJ de mixtvro

2 comentarii la „Braconaj cu ATV-ul

  • 3 iulie 2012 la 11:14
    Permalink

    Barbatul este Tokos Jozsef, fostul primar PDL din localitatea Augustin! In urma cu cca. 9-10 ani respectivului i-a fost confiscata o arma de vanatoare de catre politie!

    Răspunde
  • 10 iulie 2012 la 23:37
    Permalink

    Barbatul este Tokos Jozsef fostul si actualul primar al comunei augustin deoarece a fost si ramane in inima OAMENILOR nu a gunoaielor, acestuia i s-a ridicat arma din motive ca nu avea la el autorizatie dar se pare ca are si autorizatie asa ca teapa pentru cei care s-au bucurat degeaba. Si referitor la acea arma care i-a fost confiscata acum 9- 10 ani dupa doua zile i-a fost inapoiata deoarece, a fost doar o mica razbunare a politistului. Un fleac la ciuruit

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *