; charset=UTF-8" />
MIX MEDIA GROUP

Brasoveni pentru Brasoveni 15.06.2012

 

0 Comentarii

 1. Sergiu Oancea spune:

  In lumea asta nebuna, plina de un facil fara de valoare, emisiunea „Brasoveni pentru Brasoveni” este o adevarata gura de aer pentru cei care inca mai cauta clasica notiune a valorii!

  Duminica ce a trecut, mi-am facut un cadou: Am revazut cu mare placere intreaga serie a acestei emisiunii pe care, din cate se pare, ati oprit-o…
  Desi nu obisnuiesc sa comunic in gol pe internet simt o launtrica nevoie de „a-mi da cu parerea” despre aceasta emisiune.

  Fara doar si poate este cea mai bine facuta emisiune ce am vazut-o la un post de televiziune, nu doar local ci si intre posturile nationale! Felicitari!

  Introducerile sensibile ale prezentatoarei se imbina perfect cu reportajele ce va sa urmeze realizind de fiecare data un intreg bine conturat.

  Reportajele pe diferite teme comunitare sunt tratate intr-un extrem de interesant gen filmic. Un melange de reportaj TV privit din unghiul unui film documentar dar presarat cu accente specifice mai degraba filmului de fictiune…unic dar genial tratat! Si cu mult bun simt!
  Astfel esti condus subtil catre o introspectie asupra informatiei tocmai prezentate, fapt ce confera o deosebita profunzime.

  Ca o concluzie finala: O enorma caldura umana reuseste sa iasa din ecranul televizorului! Felicitari!

  „Brasoveni pentru Brasoveni” este o emisiune perena ce va fi la fel de proaspata si peste 1 an, 5 sau 10 ani…de colectie!

  Cu simpatie,

  Sergiu

Spuneti parerea despre Brasoveni pentru Brasoveni 15.06.2012