3 comentarii la „Stiri 24.01.2012

  • 25 ianuarie 2012 la 0:53
    Permalink

    Timpul era trecut la data internarii? Mai cereti pareri, de aceasta data de la medici capabili.
    „Trebuia sa isi faca vaccinul” (nu exista vaccin, el nu a fost inventat inca, exista doar pastile profilactice, de genul malarone, dar de unde sa stie medicii asa ceva, ar fi trebuit sa studiezi medicina pentru astfel de informatii, sau sa cauti pe internet, dar intr-o luna de la deces pana la interviu, desigur ca nu au avut timp si interes)
    Sa revenim la „trebuia sa isi faca vaccinul”, asa este, ideea este ca noi toti ar trebui sa nu ne imbolnavim in primul rand. Si daca nu am luat masuri preventive, nici sa nu ne asteptam la un tratament.
    S-a spus in interviu ce era de facut, chiar medicii au spus asta….trebuia sa mearga in Nigeria la medic, se subintelege ca nu aici!

    Răspunde
  • 25 ianuarie 2012 la 2:44
    Permalink

    Doamna Constandis este o mincinoasa fara scrupule!!
    Joseph a zis din prima ce crede ca are, a aratat piscaturile de tantar si le-a zis ca a venit din Nigeria. Totusi medicii din Brasov l-au testat de hepatita. Laboratorul spitalului nu functiona, de aceea rezultalele nu au venit a doua zi. Ele au venit in data de 23, cand Joseph se simtea ff rau. A fost trimis la Bucuresti doar dupa ce Emilia Okunowo l-a sunat pe unul din medicii de la spitalul din Bucuresti. Acesta a vorbit la telefon cu dr. Hriscu Horia, medicul curant al lui Joseph. Abia dupa discutia telefonica s-a hotarat transferul.
    Iar pentru domnul director… ar face bine sa verifice mai bine informatiile pe care le da pe post si sa studieze cazul. NU INCEPI SA SUSPICIONEZI MALARIA CAND SUNT SIMPTOME CLARE, DUPA CE TII PACIENTUL PE TRATAMENT GRESIT. Pe site-ul organizatiei mondiale a sanatatii scrie clar: ORICE SUSPICIUNE DE MALARIE (DE LA PRIMELE SIMPTOME), in cazul unor pacienti veniti din TARI TROPICALE, trebuie diagnosticata si tratata in 24 de ore, altfel devine MORTALA!!!!!
    Acesti oameni sunt mincinosi, indiferenti, nenorociti… si, din pacate, probabil nu se va face lumina in cazul asta… ca doar e tara in care traim!

    Răspunde
  • 25 ianuarie 2012 la 15:13
    Permalink

    Informatii gresite in legatura cu reportajul despre moartea tanarului, Okunowo Joseph, de malarie:

    1.El nu a stat 8 zile acasa!!! Pe data de 18 decembrie a inceput sa se simta rau, iar pe 21 decembrie de dimineata s-a prezentat la spital! Sunt 3 zile!!

    2. A spus de la inceput ca nu a luat medicamente contra malariei si ca a fost piscat de tantari!

    3.La Hiperdia se face test de malarie in 24 de ore. costa 18 ron.

    4.Malaria a fost ultima suspiciunea care a precizat-o doamna Constandis in declaratia de presa, desi netratata devine mortala.

    Mi se face sila ca preluati informatii gresite de la niste doctori mincinosi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *