Scandal la Poliţia Locală din Braşov

Un fost angajat al instituţiei, care susţine că a fost concediat pe nedrept, lansează acuzaţii extrem de grave la adresa fostului director interimar al Poliţiei Locale. Fostul şef neagă acuzaţiile şi susţine că el este cel care are dreptate. Pus la curent cu întreg scandalul, viceprimarul Adrian Atomei afirmă că se va demara, imediat, o acţiune de control. MIX TV va aduce şi la cunoştinţa conducerii ministerului Afacerilor Interne, dar şi la cel al Administraţiei, situaţia de acum doi ani, de la Poliţia Locală Braşov.
POLITIE LOCALA SCANDAL by mixtvro

4 comentarii la „Scandal la Poliţia Locală din Braşov

  • 25 ianuarie 2013 la 22:11
    Permalink

    Sant un fost lucrator al Politiei Locale Brasov,si va spun sincer am ramas stupefiat,de nesimtirea acestui individ,care dupa ce a fost tolerat atatia ani an acea institutie are si tupeul sa afirme public acuzatii,la adresa unor oameni respectiv la adresa institutiei fara ca an prealabil sa le poata proba.

    Răspunde
  • 25 ianuarie 2013 la 22:44
    Permalink

    Buna seara!Incet,incet se pare ca si in cadrul Politiei Locale sunt multe nereguli pe care cei care ar trebuii sa le vada se fac ca nu le vad.Vor sa avem siguranta pe strada,iar ei trimit in teren in „patrula”un singur agent si care trebuie sa pazeasca o bariera…

    Răspunde
  • 29 ianuarie 2013 la 18:55
    Permalink

    Atat timp cat directori executivi,adjuncti,sefi birou,sefi serviciu nu au studii in domeniul ordinii publice nu are cum sa functioneze bine o Politie Locala indiferent din ce oras este,asta trebuie sa inteleaga primarii daca doresc ca acesta institutie sa functioneze la parametri inalti.Semnalele luminoase trebuie sa fie numai de culoare albastra si la Brasov au si rosu(HG1332/2010),patrule formate dintr-un singur agent(ilegal) si toate astea se intampla in mai multe orase nu numai in Brasov!Oare chiar nu vede nimeni aceste ilegalitati?

    Răspunde
  • 5 februarie 2013 la 17:37
    Permalink

    Buna ziua!Nu cred ca asta este problema ceea mare intr-o institutie de ordine publica ca are rampa de culoare rosu-albastru,sau numai albastru,sau verde,galbena,portocalie etc…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *