Case pentru nevoiaşi prin Fundaţia Vodafone

4 familii nevoiaşe din comuna Cristian se vor muta peste câteva zile în casă nouă. Beneficiarii sunt persoane asistate de Asociaţia umanitară Diaconia, iar locuinţele sunt ridicate de voluntari ai Fundaţiei Vodafone, sub îndrumarea unor specialişti în construcţii.Lucrările au început luni, iar vineri, proprietarii vor primi deja cheile caselor.
VODAFONE de mixtvro

One thought on “Case pentru nevoiaşi prin Fundaţia Vodafone

  • 15 noiembrie 2013 la 21:13
    Permalink

    UN APEL UMANITAR,catre or-ce suflet de om. SUNT MIHAI FERARU 56 ANI F F BOLNAV CU MAI MULTE BOLI F INCURABILE, PE PRIMUL LOC ESTE DIABETUL ZAHARAT CU COMPLICATII,infarct miocardic de 2 ori, accidente vasculare din trunchiul cerebral de 2 ori,,paralizie,, Da am pensie de invaliditate de 638 lei lunar,din care platesc 340 lei 2 rate la 2 banci in fiecare luna pana-n anul 2016 luna septembrie, sunt persoana cu handicap, intradevar nu platesc insulina, dar la siofor mai platesc ceva, ptr ca consum si siofor de 850 de 3 ori pe zi, plus fac 80 unitati insulina lantus ora 21 zilnic, sotia este f f bolnava cardio-vascular, ostroporoza si reumatologic, sotia nu are nici-un venit, avem si un copil de 9 ani, foarte greu traim IN ZIUA de azi , nu avem pamant nici animale si nici alte venituri, de aceea va roog daca vreti si daca puteti ajutati-ne chiar si un colet cu ceva alimente near prinde foarte bine, ori-ce ajutor sub ori-ce forma la noi va fi bine venit, ne
    vom ruga lui Dumnezeu ptr sanatatea si binele dvs, ducem lipsa de lemne ptr foc, mancare,medicamente chiar si un pat near fi de folos,,adresa mea este: mihai feraru oficiul postal nr 1 vaslui casuta postala 95 loc vaslui, cont deschis la banca: raiffaisen bank Romania nr ro93rzbr0000060001059026 in lei, ,cod swift: RZBRROBU. tot feraru mihai,sau prin westernunion tel 0040761887298, Dumnezeu sa va rasplateasca,,A-R .Sa faceti asa cum veti gandi dv.
    DOAMNE AJUTA….. stiu ca-l iubiti pe Dumnezeu, si no-sa ma lasati…cu siguranta puteti face un bine, numai daca se poate
    nu am rechizite ptr copil la scoala, cel mai greu este ca nu avem lemne ptr foc ,vom ingheta de frig ptr ca a venit frigul, va roog dragi crestini sa nu ne lasati sa murim de frig si de foame,,iertati-ne.
    tot la aceasta banca, am cont si in euro nr: ro72rzbr0000060004438690
    Cu multa dragoste crestineasca fam feraru.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *