Scheienii sunt revoltaţi de ceea ce a ajuns Piaţa Unirii!

Junii nu mai au unde să își sărbătorească tradițiile iar turiștii refuză să mai viziteze Prima Școală Românească pentru că locurile de parcare au dispărut, după reamenajarea Pieței Unirii. Mai mult decât atât, oamenii care locuiesc în cel mai vechi cartier al Brașovului sunt foarte indignați că nu au fost întrebați dacă sunt de acord cu noile amenajări, atunci când municipalitatea s-a apucat să șteargă urmele istoriei din Centrul vechi al Brașovului.
PIATA UNIRII PROTEST de mixtvro

2 comentarii la „Scheienii sunt revoltaţi de ceea ce a ajuns Piaţa Unirii!

  • 15 februarie 2012 la 14:30
    Permalink

    „Reabilitare”facuta in dispretul locuitorilor din cartier,fara a se tine seama de necesitatilor lor,si fara consultarea lor.

    Răspunde
  • 28 februarie 2012 la 0:06
    Permalink

    „E o răutate”, a declarat primarul George Scripcaru, „lucrările de transformare a zonei într-una cu iz medieval au fost făcute ca la carte, autoturismele nu vor mai avea acces în Piaţa Unirii” la acest puct de vedere se mai impun cateva intrebari si anume: Care este cartea din care sa inspirat arhitectul in promovarea elementelor de stil medieval ca nu se vad. O fi partajarea haotica a sptiului, padurea de stalpi, mobilierul in totala discrepanta cu scopul dorit dar in acelasi stil cu Hotelul construit cu sprijinul direc al d-lui Primar. In concluzie: lucrarea este total inutila in stilul caracteristic promovat de PDL si d-na Udrea. Din realizarile marete ale acestui proiect: Muzeul primei scoli, de interes national a fost trecut in umbra, ca sa ma exprim politicos, Agentiile de turism lau scos din program pentru toate tipurile de turisti, motivul foarte simplu autocarele si autoturismele nu mai au acces si loc de parcare. Puteti verifica numarul de vizitatori actuali in comparatie cu perioadele anterioare. Acesta fiind numai unul din aspectele negative. Brasovul orasi turistic cu obiective turistice de valoare dar nu si pentru turisti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *