One thought on “Accident cu taxi

  • 21 decembrie 2012 la 19:23
    Permalink

    Eu sunt chiar victima accidentului. Am suferit contuzii cervicale, toracice si abdominale si amnezie retrograda. Am fost dusa de echipajul SMURD la urgente- Spitalul Judetean Brasov. Cel mai tare ma deranjeaza ca nu-mi amintesc nimic din momentul impactului pana la sosirea echipajului SMURD (amnezie retrograda). Am aflat de la angajatii SMURD ce am patit, din imaginile difuzate de MIX.TV pe internet si din declaratiile unor cunoscuti care se aflau la locul accidentului.
    Soferul autoutilitarei GRAPA IOAN nu prezinta nici cel mai mic interes de a afla in ce stare ma aflu.
    Soferul taxi-ului insa a stiut sa-mi gaseasca numarul de telefon si sa ma caute pentru a afla in ce stare de sanatate sunt, chiar daca el nu a avut nici o vina in producerea accidentului.
    In urma accidentului, dupa o luna am dureri cervicale, am suferit temporar de amorteala mainii drepte, dureri in plexul solar si am suferit un puseu de tensiune ingrijorator (tensiunea a crescut brusc la 18/12) datorita caruia am ajuns in miezul noptii din nou la urgente, un nefiind hipetensiva (imi citesc saptamanal tensiunea de aproximativ 3 ani si am 12/7;8). Medicul neurochirurg mi-a recomandat un control cardiac, spunandu-mi ca acest puseu de tensiune este ingrijorator. La controlul cardiac mi s-a transmis ca inima este OK, dar puseul de tensiune este un semn mare de intrebare, deoarece nici prin administrare de medicamente care sa creasca tensiunea nu se poate ajunge brusc la acea valoare si se recomanda un nou control la nivel cerebral(RMN).
    Nu am primit la externarea din Spitalul Judetean decat un bilet de iesire, spunandumi-se ca analizele (tomograful, razele la plamani si rezultatul ecografiei abdominale) pot fi obtinute numai cu hotarare judecatoreasca, ele urmand a fi arhivate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *