Schi printre pietre în Poiana Braşov

Turiştii care au ales să-şi petreacă Revelionul în Poiana Braşov şi care de abia au aşteptat să schieze au luat o mare ţeapă.
Din cele opt pârtii din Poiană au fost funcţionale doar două. Singurele pârtii practicabile au fost pârtia Bradul, care are o lungime de 0,50 kilometri şi pârtia Drumul Roşu, care este cea mai mare pârtie din Poiană, cu o lungime de 5,33 kilometri.
Inaugurarea domeniului schiabil din Poiana a doua zi de Crăciun a fost făcută cu surle şi trâmbiţe, în prezenta blondei de la Turism si a primarului George Scripcaru – o investiție remarcabilă: domeniu schiabil de excepție, cu pecete portocalie. Numai că….. în aceste zile toată lumea a fost nefericită pe pârtie: atât schiorii care au încercat sport extrem pe pseudo-zăpada de doi cemtimetri, dar și muncitorii care în a treia zi a acestui an au fost de serviciu pe pârtie! Ei nu au lucrat pentru ca tunurile de zăpadă să își facă bine treabă, ci şi cu lopețile din dotare au încercat să îndepărteze de pe pârtie bolovanii și pietrișul. Rocile împrăștiate de-a lungul pârtiei i-au înfuriat pe shiorii care și-au plătit urcările pe cablu și au riscat să-și strice și echipamentul sportiv.

Schi printre pietre în Poiana Braşov de mixtvro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *