Cioacă vrea averea Elodiei

Un nou episod al serialul Cioacă – Elodia a avut loc la Judecătoria Braşov. Procesul de succesiune a averii avocatei a fost suspendat. Cristian Cioacă a cerut să intre în posesia bunurilor soţiei, dar procesul a fost întrerupt la cererea avocatei familiei Ghinescu. În acest timp, apărătorul ales al lui Cristian Cioacă a cerut cercercetarea penală a anchetatorilor şi judecătorilor care fie l-au trimis în boxa acuzaţilor, fie l-au arestat ori reţinut pe fostul poliţist în dosarul în care este acuzat că a omorât-o pe Elodia.
CIOACA de mixtvro

2 comentarii la „Cioacă vrea averea Elodiei

  • 11 septembrie 2013 la 13:09
    Permalink

    Modul elegant,profesionist al avocatei Maria Vasii,o pune intr-o lumina net inferioara pe avocata Crina Radu care frustrata pe buna dreptate,o ataca mereu pe avocata MariaVasii si nu pe clientul acesteia Helloooooooo, ai uitat pentru ce te afli in acel dosar .? Si uite asa va pierde Crina Radu procesul cu Cioaca ,nu are argumente care sa-l incrimineze .Si uite asa in scurt timp Cioaca va fi pus in libertate! Sa ia exemplu de la d-na Maria Vasii care impresioneaza prin competenta si seriozitate,

    Răspunde
  • 11 septembrie 2013 la 13:24
    Permalink

    Neavind argumente,avocata Crina Radu se erijeaza in aparatoarea politistilor,procurorilor si judecatorilor implicati in anchetarea si judecarea lui Cioaca. De ce? Logic,pt a face impresie, de lingusitoare ce este,de ce sa ceara ea punerea sub acuzare a avocatei Maria Vasii ? Este clar ca o uraste deoarece este incomparabil mai buna,mai profesionista decit ea. Avocata mai superficiala si mai penibila nu mi-a fost dat sa vad. Vorbeste sa se afle in treaba si sa apara la Tv. Doamne ce prietene serioasa si cinstita a avut in persoana Elodiei. Doua la leu,cine seamana se aduna,ne lasi ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *